vriendinnen fotoshoot

Ponykamp in 2019, één en al plezier!

Iedereen die van pony’s en paarden houd vind het heerlijk om zoveel mogelijk tijd met zijn of haar beste vriendje door te brengen. Dat kan op verschillende manieren en één daarvan is op ponykamp gaan! Benieuwd waarom ik ponykamp zo leuk vind en hoe wij het organiseren? Lees dan snel mijn top 5 redenen:

1. Plezier maken met je pony!

Een week op pad zijn met je eigen pony, lease pony of een pony van de manege, niets is leuker dan dat! Urenlang rijden, poetsen, plezier maken en vooral de activiteiten naast het rijden maken de dagen compleet.

2. Een weekje van huis

Het is vakantie, je hebt geen school of bijbaantje om over na te denken en je ouders zijn er niet om je te vertellen hoe laat je naar bed moet. Ideaal toch?! 😉

3. Nieuwe dingen leren samen met je pony

Tijdens de dressuur-, spring- en cross lessen zul je veel nieuwe dingen gaan doen. Heb je zelf iets dat je heel graag zou willen leren, of een bepaalde oefening die je steeds maar niet lukt? Geef het dan aan en dan gaan we daarmee aan de slag!

springen over banden

4. Nieuwe vrienden en vriendinnen ontmoeten

Het leuke aan een weekje kamp is dat je altijd nieuwe meiden ontmoet. En het leuke is dat iedereen dezelfde hobby deelt: namelijk paardrijden! Wie weet ontstaan er wel vriendschappen voor het leven!

vriendinnen fotoshoot

5. Te gekke activiteiten doen die je nog nooit hebt gedaan!

Naast het paardrijden worden er iedere dag ook leuke activiteiten naast de pony georganiseerd. Denk aan spelletjes in het bos of de heide, de speurtocht, ruiterfitheid, “lol met je knol”, het kampvuur, de bonte avond, een estafetterace en misschien wel een dropping 😉

Kampvuur

 

Ben jij benieuwd geworden naar de ponykampen en wil je meer informatie? Lees dan snel verder!

 

 

 

 

Geef een reactie