Ook in 2020 gaan we in iedere schoolvakantie weer ponykampen organiseren. We bieden verschillende varianten aan. Zo zijn er trainingskampen van 5 dagen, 3 dagen of worden er aparte trainingsdagen (zonder overnachting) georganiseerd. Op onze website lees vind je meer informatie over het ponykamp, over de activiteiten die georganiseerd worden, en over de prijzen. Dit jaar organiseren wij ponykampen in de voorjaarsvakantie, ponykampen in de meivakantie, ponykampen in de zomervakantie, ponykampen in de herfstvakantie en tot slot ook ponykampen in de kerstvakantie. In onderstaand overzicht staan de precieze data:

Ponykampen in de voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie organiseren wij in week 8, op 21, 22 en 23 februari dagkampen. Tijdens de dagkampen gaan we net zoals bij de andere kampen 2x per dag rijden en organiseren we om het rijden heen allerlei leuke activiteiten (met en zonder pony). De dagkampen beginnen altijd om 09.30 uur en eindigen rond 16.30 uur. De dagkampen zijn een leuke mogelijkheid voor (jonge) ruiters om kennis te maken met het trainingskamp en één of meerdere dagen lekker met zijn/haar pony bezig wil zijn.

Ponykampen in de meivakantie

In de meivakantie organiseren wij in week 18, een 5-daags trainingskamp van woensdag 29 april t/m zondag 3 mei. Dit kamp is inclusief overnachting en stalling/weidegang voor pony/paard.

Ponykampen in de zomervakantie

In de zomervakantie organiseren wij zes kampweken. Ook dit zijn, net zoals in de meivakantie, 5-daagse trainingskampen inclusief overnachting en stalling/weidegang voor pony/paard. Nieuw dit jaar is dat wij 2 kampweken hebben voor speciale leeftijdscategorieën (week 31 & week 33)

  • Week 28: 6 t/m 10 juli (extra week)
  • Week 29: 13 t/m 17 juli
  • Week 30: 20 t/m 24 juli
  • Week 31: 27 t/m 31 juli (alleen voor 11 jaar en jonger)
  • Week 32: 3 t/m 7 augustus
  • Week 33: 10 t/m 14 augustus (alleen voor 15 jaar en ouder)
  • Week 34: 17 t/m 21 augustus (deze week valt af)

Ponykampen in de herfstvakantie

In de herfstvakantie organiseren wij twee 3-daagse kampen! De eerste in week 42, van vrijdag 16 t/m zondag 18 oktober. De tweede organiseren we een week later, in week 43, van vrijdag 23 t/m zondag 25 oktober een 3-daags trainingskamp. Tijdens dit 3-daags trainingskamp gaan we net zoals bij de andere kampen 2x per dag rijden en organiseren we om het rijden heen allerlei leuke activiteiten (met en zonder pony). Omdat het kamp 3 dagen duurt, is het geschikt voor kinderen die nog niet zo lang van huis willen zijn en is het een leuke mogelijkheid om kennis te maken met het trainingskamp.

Ponykampen in de kerstvakantie

In de kerstvakantie organiseren wij in week 53, op 28, 29 en 30 december dagkampen. Tijdens de dagkampen gaan we net zoals bij de andere kampen 2x per dag rijden en organiseren we om het rijden heen allerlei leuke activiteiten (met en zonder pony). De dagkampen beginnen altijd om 09.30 uur en eindigen rond 16.30 uur. De dagkampen zijn een leuke mogelijkheid voor (jonge) ruiters om kennis te maken met het trainingskamp en één of meerdere dagen lekker met zijn/haar pony bezig wil zijn.

[slideshow_deploy id=’482′]