Paardrijles

Naast de ponykampen voor kinderen, de trainingskampen voor volwassenen en de ontspannen ruitervakanties biedt Samantha ook ponyrijlessen en paardrijlessen aan. Dit kan individueel aan kinderen en volwassenen maar ook in groepsverband. De lessen kenmerken zich door de vriendelijke stijl van Samantha en bevatten altijd de nodige dosis uitdaging. Het streven is om iedere ruiter iedere les weer iets nieuws te leren. De lessen worden verzorgt op de Schotsweg 12a, 7951 NP te Staphorst.

Les tarieven Bellstar:

30 minuten privéles €15
45 minuten privéles €20
60 minuten privéles €25

Lease pony

Wil je graag leren rijden op een lieve kinderpony en beter leren rijden op een ervaren les pony, maar heb je geen eigen pony? Dan bieden wij je de kans om een ervaren d-pony te leasen! Bellstar is een lieve 12 jarige d-pony die allround is opgeleid (zie onderstaande foto). Ze maakt een leuke sprong, doet het goed in de dressuur ring en heeft cross ervaring! Bellstar staat op de Schotsweg 12a te Staphorst.

Lease tarieven Bellstar:

1x per week rijden €30,- per maand
2x per week rijden €50,- per maand
3x per week rijden €70,- per maand

Voor de wat grotere jeugd of volwassenen hebben wij een zeer mooi paard beschikbaar. Vivachi is een betrouwbare 16 jarige ruin met een super karakter. Hij kan erg leuk springen  en ook in het bos rijden vindt hij geweldig!

Lease tarieven Vivachi:

1x per week rijden €40,- per maand
2x per week rijden €70,- per maand
3x per week rijden €90,- per maand

Een vrijblijvende kennismaking is altijd mogelijk. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan contact opgenomen worden met Samantha. Een compleet overzicht van de tarieven is te vinden op de prijslijst.