Naast de ponykampen voor kinderen, de trainingskampen voor volwassenen en de ontspannen ruitervakanties biedt Samantha ook ponyrijlessen en paardrijlessen aan. Dit kan individueel aan kinderen en volwassenen maar ook in groepsverband. De lessen kenmerken zich door de vriendelijke stijl van Samantha en bevatten altijd de nodige dosis uitdaging. Het streven is om iedere ruiter iedere les weer iets nieuws te leren. De lessen worden op onze locatie aan de Beerzerhaar 35 te Beerzerveld.

De lessen zijn altijd privélessen van 30 minuten. Er zijn verschillende pony’s & paarden beschikbaar voor de lessen: namelijk; Bellstar, Mustang en Sunny en Zenn. De beschikbaarheid & het benodigde niveau per pony is verschillend, hiervoor kun je het beste even contact opnemen met Samantha.

Bellstar
Lijkt het je leuk om te leren rijden, of wil je het vertrouwen in het rijden terug krijgen na een nare ervaring? Of wil je gewoon lekker plezier maken tijdens het rijden? Dan is Bellstar de meest geschikte pony voor jou! Met haar 16 jaar weet Bellstar precies wat er van haar verwacht wordt en past ze zich moeiteloos aan, aan haar ruiter. Een schat van een pony dus!

Mustang
Mustang is met zijn 7 jaar een stukje jonger dan Bellstar, en dat kun je soms best merken. Hij heeft af en toe nog een kleine puberale fase, maar is ook een hele eerlijke pony. Mustang is een echte clown en altijd in voor een grapje. Met Mustang kun je heerlijk rijden in het bos, maar ook de basis van de dressuur beter onder de knie krijgen. Met zijn enorm knappe looks veroverd deze pony menig hart!

Sunny
Sunny is een hele knappe schimmel met bruine stipjes. Ze is inmiddels 8 jaar en heeeeeel lief! Sunny is met haar 1.43m net een stukje groter dan Bellstar en kleiner dan Mustang.

Zenn
De kleine boef! Zenn is de kleinste van het stel en ook wel de ondeugendste 🙂 Zenn is een Welshje van 1.18m en net als Sunny 8 jaar jong. Zenn houdt van springen, zonder zadel rijden, door de plassen stampen en af en toe een sprintje trekken!

Lijkt het je leuk om te komen lessen? Vraag dan even naar de mogelijkheden! 🙂 Samantha is te bereiken op 0636341168