Ponykamp voor kinderen

Tijdens het ponykamp wordt er twee keer per dag gereden. Dit is een spring- en dressuur les. Op dinsdag wordt er ‘s middags een crossles gegeven op locatie in het bos en op woensdag wordt er een 2 à 3 uur durende buitenrit gemaakt. Hierbij wordt ook geluncht in het bos, een unieke ervaring.

Ook het overnachten is bij ons een hele ervaring. Tijdens de zomer wordt een grote survival tent neergezet waar de ruiters en amazones in slapen.

De week wordt afgesloten met een lekkere BBQ en spetterende wedstrijd. De laatste dag van het trainingskamp staat geheel in het teken van gezelligheid en competitie. Alle deelnemers zullen deelnemen aan de afsluitende wedstrijd. Er zal zowel een dressuurproef- als een springparcours worden verreden. In het springparcours komen enkele elementen van de crossles terug, zodat de vaardigheid van de ruiters ook op dit onderdeel getoetst zullen worden. Net als bij officiële wedstrijden zal ook hier een jury zijn om de ruiters en amazones te beoordelen en de winnaars te belonen met eremetaal. Tijdens deze wedstrijddag zijn alle familieleden welkom om de ruiters en amazones aan te moedigen! We zullen de dag eindigen met een lekkere BBQ.