Te koop, Mustang

Zeer knappe en betrouwbare allround ruin te koop!

Zeer knappe en betrouwbare allround ruin te koop!

Mustang is een zeer knappe 5 jarige d-pony ruin van ongeveer 1.43m met een zeer aansprekende uitstraling. Als je hem goed bekijkt zie je dat hij een hele apart bruin/zilver achtig kleur heeft. Ook in zijn staart vind je een verrassing, namelijk een witte streep!

Ondanks zijn jonge leeftijd is Mustang uitermate geschikt voor (jonge) kinderen. Hij heeft een heel gemoedelijk karakter en geeft daarmee veel vertrouwen. Maar ook voor de ruiter die al wat verder opgeleid is, is het een leuke pony. Mustang geeft gemakkelijk voetjes, is braaf bij de hoefsmid en je kan hem scheren aan slechts een touwtje.

Te koop, Mustang

Met rijden is hij heel braaf, zet geen stap verkeerd. Af en toe probeert hij nog wel eens een trucje uit, maar niets op een gemene manier. Het is en blijft een jonge pony, die nog een en ander moet leren 🙂

Mustang beschikt over 3 goede basis gangen, waarvan zijn galop het sterkst is. Hij is nu dressuurmatig op B niveau getraind, springt ook rustig een sprongetje en omdat hij het heel leuk vindt om in het bos te rijden & niet snel onder de indruk is, verwachten we dat hij het misschien ook wel leuk zal doen als eventing pony. Kortom, een echte allround pony.

Door zijn robuuste bouw is Mustang niet alleen geschikt voor de jonge/kleine ruiter, maar zal de wat langere/oudere ruiter ook prima op hem kunnen wegrijden. Stel je voor dat de oudere zus / broer of moeder samen met haar dochter wil rijden, dan kan dat met Mustang!

Mustang is een echte knuffelkont en houdt van aandacht. Het is een pony waarbij je je zoon of dochter vertrouwd kunt achter laten 🙂

Mustang heeft een Deens paspoort, afstamming is niet bekend.

Vraagprijs is € 3250,- Keuring is toegestaan, voor eigen rekening.

Bij twijfel: Het is nog mogelijk om Mustang een weekje te proberen op ponykamp in  week 32 (uiteraard tegen betaling).

Filmpjes eventueel op aanvraag beschikbaar.