Zou je het liefst je eigen pony of paard kopen, maar kun/mag je dat (om wat voor reden dan ook) helaas niet? En wil je meer dan alleen maar rijden op de manege pony’s en paarden? Dan is het pony abonnement (een pony leasen) misschien wel een leuke optie voor jou!

(lees onder de afbeelding verder)

Hoe werkt het precies?
Bij het pony abonnement kies je uit één van de pony’s die beschikbaar is. Hier rij je dan een vaste periode op. Dit kan zijn 1 tot 6 maanden of misschien wel langer. De pony’s die beschikbaar zijn voor dit pony abonnement zijn allemaal betrouwbaar, netjes opgevoed en ontzettend leuk en veelzijdig om te rijden. De pony’s staan (en blijven staan) op Samantha’s Trainingskamp. Hier hebben we een buitenbak, hindernis materiaal, een aantal crosshindernissen en een geweldige locatie!

Wat is het voordeel van het pony abonnement?
Het leuke van het pony abonnement is dat je kunt kiezen hoe vaak je per week wil komen rijden. Hier is de prijs die je per maand betaald op gebaseerd. Op die manier kun je net wat vaker rijden, dan alleen op de manege bijvoorbeeld. Het is ook een ideale manier om te ervaren hoe het is om meerdere keren per week met je pony bezig te zijn, mocht je in de toekomst een eigen pony willen. Een ander groot voordeel is het financiële plaatje. Met het pony abonnement heb je wel de lusten, maar niet de lasten. Je betaald een vast bedrag per maand en overige zaken zoals de dierenarts of hoefsmid zijn voor rekening van Samantha’s Trainingskamp.

Praktische zaken
De bechikbaarheid is per pony verschillend. Met het pony abonnement rij je minimaal 1x in de week en maximaal 4x in de week (dagen in overleg). De prijs die je maandelijks betaald is op basis van het aantal dagen dat je per week zou willen rijden, zie onderstaand overzicht:

1x per twee weken rijden, €23,50 per maand
1x per week rijden, €47,- per maand
2x per week rijden, €94,- per maand
3x per week rijden, €141,- per maand
4x per week rijden, €188,- per maand

Dus wil je graag een pony waar je alles mee mag doen? Zonder de (hoge) onverwachte kosten, maar juist tegen een vast maandbedrag? Stuur mij dan even een berichtje, of bel mij op het volgende nummer: 0636341168 of via contact en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn ? Ook voor overige vragen, bel of app gerust!