Trainingskamp in de herfstvakantie

Het is inmiddels september en alle schoolvakanties zijn weer voorbij. Dat betekend weer terug naar het normale leven! Niet meer uitslapen, op vakantie of op ponykamp, maar gewoon weer terug in de schoolbanken. Leuk? Of ben jij het liefst lekker bezig met je pony of paard en kun je niet wachten tot het weer vakantie is? Dan heb ik misschien wel iets leuks voor je 🙂

Namelijk ……… Een trainingskamp in de herfstvakantie! Dit is een 3-daags ponykamp van donderdag 24 t/m zaterdag 26 oktober waar jij met je eigen paard of pony aan mee kunt doen. En helemaal leuk: het trainingskamp heeft een EVENTING thema!

Trainingskamp met eventingthema

Wat houdt dit precies in? We zullen op ons terrein verschillende cross hindernissen plaatsen, zoals boomstammen, greppels en een waterbak. Dit alles op 2 verschillende hoogtes: 40/50 cm en 70/80 cm, zodat je zelf kunt kiezen welke hindernissen je springt.

Activiteiten tijdens het eventing trainingskamp

In dit 3-daagse trainingskamp wordt er 2x per dag gereden (in verschillende disciplines), gaan we zelf een aantal crosshindernissen maken, is er een fotograaf aanwezig die jou en je pony vastlegt tijdens het springen en doen we naast het rijden vele andere leuke activiteiten zoals je van ons gewend bent!

Inschrijven?

Inschrijven voor dit trainingskamp kan via het welbekende inschrijfformulier. Let er wel op dat we slechts plek hebben voor 5 deelnemers! Hierdoor zorgen we dat de lessen compact blijven en dat iedere deelnemer maximale begeleiding krijgt.